BIOGRAFI

BIOGRAFI

RITA SIMONN

RITA SIMONN

Tatueraren som tar sina kunder först.

Tatueraren som tar sina kunder först.

Du hittar mig i Studion Hängmattan.

Du hittar mig i den bästa studion

Mitt namn är Rita Simonn. Jag har jobbat på Sveriges äldsta tatuerings studio och den näst första studion som öppnades i Sverige. Idag jobbar jag på Hängmattans Tatuering i Göteborg. För mig är det en ära att få jobba på en av Göteborgs mest personliga gator tillsammans med mina mycket trevliga kollegor.

Min Passion

Min Passion

Jag älskar att göra många olika stilar och jobbar med ett öppet och brett sinne. Jag vet vad jag kan och jag ser inga problem med att tacka nej till ett jobb och tipsa om en annan tatuerare som jag anser vara bättre i en viss stil än vad jag är, kunden och konsten går alltid först. Jag är mer mån om att du blir nöjd än att jag får äran att tatuera dig. Därför använder jag gärna min professionella kunskap för att ge dig råd om hur du bör gå tillväga för att få det resultat du önskar.

Kort om mig

Kort om mig

Jag har alltid varit mycket social och älskar att träffa nya människor och ta del av tankar och idéer och tillsammans få skapa unika konstnärliga motiv som vi sen kan föreviga i bläck på deras kroppar. Detta är vad jag brinner för.
Jag har alltid haft en stor passion av att uttrycka mig konstnärligt på alla möjliga sätt, så att jag blev tatuerare känns som att det var meningen. Jag gjorde min lärlingstid i Karlstad hos Sid Siamese, som gav mig väldigt goda kunskaper om att tatuera, kunskaper som jag sedan dess utvecklar varje dag. Jag pushar mig alltid framåt för att leverera mer och skapa mer unika och spännande motiv.

Dina önskningar är vad jag brinner för

Dina önskningar är vad jag brinner för

Jag gör allt från cover-up, som kräver att man måste tänka outside the box, till färgstarka eller stora motiv på ben eller arm, i färg eller black ’n grey, men även små diskreta smyckes-tatueringar.
Jag får alla sorters kunder, från fullt tatuerade till de som önskar göra sin första. Jag är väldigt mån om att du skall känna sig trygg och jag har full förståelse för att det kan kännas lite nervöst ibland och därför försöker jag alltid vara mycket lyhörd och förstående. Så tveka inte att komma in till studion om du önskar att få en tatuering av mig som du och jag tillsammans utvecklar.