SKÖTSELRÅD

SKÖTSELRÅD

DAG 1-12

DAG 1-12

1. TA AV PLASTEN

Dagen efter att du gjort tatueringen, ta av plasten

2. TVÄTTA

Tvätta tatueringen och området med parfymfri tvål t.ex lactacyd finns på de flesta mataffärer. Tvätta tatueringen morgon och kväll (Undvik att få schampo osv i tatueringen)

3. TORKA

Badda tatueringen och området torrt med luddfri handduk, byt handduk ofta, ha endast handduken för tatueringen

4. SMÖRJ

Smörj med bepanthen 3-4 ggr per dag, tunt lager, bepanthen finns på apoteket. Fortsätt Tvätta, Torka och Smörja tatueringen resterande 11 dagar för optimalt resultat

UNDVIK ATT

⚠ Sola
(varken ute/ solarium)

⚠ Bada
(varken ute/badkar/pool)

⚠ Ta på tatueringen
ha alltid rena händer när du tar hand om tatueringen

⚠ Låta någon annan röra tatueringen eller djur komma i närheten av tatueringen under läkningen

TÄNK PÅ ATT

Om din tatuering är nära skor, handleder eller liknande ställen där man har kläder eller accessoarer som klocka, bh-band eller skor som skaver, undvik att ha på dem i så stor utsträckning som möjligt. Då om dessa är nära eller i direkt kontakt med tatueringen kan skava tatueringen under minst 2 veckor framöver (så länge tatueringen läker) och i värsta fall skava av färg från tatueringen.

EFTER ATT TATUERINGEN LÄKT

EFTER ATT TATUERINGEN LÄKT REKOMMENDERAR JAG HÖG SOLSKYDDSFAKTOR TEX 50% DET SKYDDAR TATUERINGEN OCH DEN BLEKS EJ LIKA FORT, VID INFEKTION KONTAKTA LÄKARE OCH FÖLJ DERAS RÅD.

HAR TATUERINGEN TAPPAT FÄRG?

Hör av dig till mig mellan 3 till senast 4 veckor så bokar vi en tid för gratis ifyllnad!

LÄGGA TILL SAKER?

Tänk på att om du i efterhand vill lägga till saker eller ändra på din tatuering så ingår det inte i samma pris som original tatueringen utan kostnader tillkommer.