FAQ

FAQ

MIN POLICY

MIN POLICY

En tatuering är permanent och därför är det alltid mycket viktigt att du tänker över motivet och är säker på att du vill ha det. 

Om man väljer att tatuera in en text är det alltid kundens ansvar att godkänna att texten är rättstavad

Jag är ingen doktor så jag kan enbart uttala mig från erfarenheter. Det är alltid viktigt för mig att veta om du har någon sjukdom som t.ex diabetes eller äter någon medicin som blodförtunnande mediciner. 
Tar du någon medicin eller har någon sjukdom som kan påverka dig eller mig vill jag veta det och jag rekommenderar alltid att kontakta en läkare som kan yttra sig om du kan tatuera dig eller inte. Det är viktigt för mig som tatuerare att få information kring hur sjukdomen eller läkemedlet kan påverka tatueringsprocessen. Tack.

En tatuering är ett handarbete vilket innebär att det är på egen risk, även om det är en professionell tatuerare som utövar detta. När du väljer att tatuera dig hos mig godkänner du att det är på egen risk.

VANLIGA FRÅGOR

Eftersom en tatuering är permanent så är det viktigt att man är säker på att man vill ha den. Därför tatuerar jag ALDRIG folk under 18 år oavsett målsmans godkännande eller inte. Du måste vara 18 år gammal och jag gör aldrig undantag.

Jag rekommenderar därför att ta med legitimation, utan legitimation så tatuerar jag ej vid minsta osäkerhet av ålder. 

En tatuering kan vara mer påfrestande för kroppen än vad man kan tro. Även om man bara gör en liten kan det påverka mycket. Därför rekommenderar jag alltid mina kunder att ha ätit och sovit ordentligt innan de kommer till mig. 

Jag rekommenderar också att ha med sig något i sockerform som godis eller läsk. 

Har du lätt att svimma? Ta med godis eller sockerrik föda. Även så är det viktigt att du håller mig som tatuerare informerad om ditt tillstånd under processen.

Dagen innan du ska tatuera dig så rekommenderar jag att inte dricka alkohol, alkohol är blodförtunnande vilket innebär det gör mitt jobb svårare. Som jag sagt innan; en tatuering är permanent och att bli tatuerad sker på egen risk. Dricker man dagen innan riskerar man att resultatet kunde blivit bättre. Vill man ha ett så bra resultat som möjligt så tar man eget ansvar.

Om du är gravid eller ammar så kommer jag inte att tatuera dig. Detta är för både din och ditt barns skull. En tatuering påverkar kroppen mer än man tror och därav avråder jag alla kvinnor som är gravida att tatuera sig. Ammar du gäller samma sak, ingen tatuering görs.  

Om man får en infektion rekommenderar jag alltid att kontakta en läkare och följa läkarens råd. Infektioner kan hända och de kan bero på många saker.

Jag kan tyvärr ej ansvara för om mina kunder får en infektion trots alla säkerhetsåtgärder, däremot är jag mån om mina kunder och vill alltid att de skall få det bästa möjliga service därför finns jag alltid där som stöd och som en mycket erfaren rådgivare för att ge en så bra lösning som möjligt vid olika tatueringsrelaterade komplikationer.